ONZE VISIE

De natuur als leermeester

Organisaties functioneren net als de natuur volgens een patroon van opkomst, ontwikkeling, succes en ondergang. Om ondergang te voorkomen moet een organisatie zichzelf continu gezond houden en blijven vernieuwen. En daar is krachtig leiderschap voor nodig.

De wet van evenwicht
De belangrijkste regel in de natuur is de wet van evenwicht. Het constant zoeken naar de balans tussen positief en negatief. Want als iets volledig in balans is, functioneert het optimaal. Ontstaat er onbalans? Dan is het zaak de balans te herstellen. Datzelfde proces is ook op mensen van toepassing. Ben je in balans, dan presteer je optimaal en blijf je groeien. Raak je uit balans, dan raakt dat op een negatieve manier je werkprestaties, werkplezier en weerbaarheid.

Een gezonde energiebalans
De natuur is dus onze beste leermeester. Na een periode waarin jij als leider op je pieken hebt gepresteerd, is het nodig om je terug te trekken, rust te pakken en jezelf weer op te laden voor de volgende fase van actie en prestatie. Een gezonde energiebalans is de sleutel tot groei en ontwikkeling en de basis voor high performance leiderschap.

Prestatie-fit en gelukkig

Wil je succesvol zijn en blijven, dan moet je je dus bewust zijn van jouw eigen, diepgewortelde gedragspatronen die jou energie geven of uitputten. En bij onbalans terugkeren naar je natuurlijke staat van zijn, naar hoe jij bedoeld bent. Zodat je je emoties weer vrij kunt uiten en gedrag kunt adopteren dat jou gelukkig en prestatie-fit maakt.

De veranderkracht van mensen
Kun je dat? Jazeker! Want in tegenstelling tot de dieren ben jij als mens in staat zélf je reactie te kiezen op gebeurtenissen, signalen en confrontaties. Tussen ‘stimulus’ en ‘respons’ zit de ruimte waarin jij de manier waarop je reageert en acteert kunt sturen.

High performance leiderschap als resultaat
Vanuit deze visie zorgen we bij Triple A People dat jij in je natuurlijke kracht komt of blijft. We helpen je om je optimale energiebalans te vinden en te behouden. Zo word je weerbaar en wendbaar en ontwikkel je een gezond en duurzaam bestaan. Waardoor je het beste uit jezelf en anderen kunt halen en uitgroeit tot een high performance leider.

WE ARE ONLY HUMAN

Laat je adviseren en inspireren

Maak kennis met Triple A People

Contact