Wat we doen

Kom weer in je kracht.
Als leider, als team, als organisatie.

Balans aanbrengen tussen presteren op de pieken van je kunnen en doorvoelen wanneer het nodig is om even weg te stappen, te ontspannen en weer op te laden. Op weg naar nieuwe uitdagingen en betere prestaties. Dat is waar we je bij Triple A People op professionele wijze in coachen en begeleiden.

Laat je uitdagen
We bieden krachtige coachingstrajecten en spraakmakende leiderschapsexpedities. Meerdaagse managementteam-retraites. En transformatieprogramma’s om de organisatie versneld te laten groeien in organisatieontwikkeling en zakelijke resultaten. Helemaal afgestemd op wat nodig en gewenst is. En wat het beste voelt.

Prestatie-fitheid en levensgeluk
We zijn resultaatgerichte en waar nodig onorthodoxe organisatie-, team- en leiderschapscoaches. Maar ook doorleefde ondernemers en leiders. En – niet in de laatste plaats – bevlogen mensen. Dat stelt ons in staat om ondernemers, leiders en complete teams te doorgronden en te laten groeien in hun prestatie-fitheid en levensgeluk.

“Edo en Marco hebben Pon IT naar het volgende niveau van high performance gebracht door op individueel en teamniveau de mensen te coachen en te begeleiden. In deze verandering is senior management goed betrokken en is er een olievlek van verandering naar high performance ontstaan die steeds verder groeit binnen onze organisatie.“

PON IT | IT DIRECTOR Lysander Dekker
WE ARE ONLY HUMAN

Ga voor balans en resultaat

Maak kennis met Triple A People

Contact