LEIDERSCHAP TEAM RETRAITE

Intappen, opladen en weer pieken

Wie niet oplet dendert door, denkt dat je een marathon kunt sprinten en vergeet dat high performance draait om de optimale balans tussen piek-performance en herstel. Daarom nemen jij en je team tijdens een Leiderschap Team Retraite even afstand van de alledaagse hectiek. Als voorbereiding op een volgende periode waarin weer gepiekt moet worden. Een transformatieperiode, een fusie, een reorganisatie of een nieuwe groeifase.

Triple A People stemt vooraf de gewenste uitkomst af. En zorgt voor een optimale setting om successen te vieren, teleurstellingen te verwerken, samenwerking te verbeteren en relaties te voorzien van nieuwe energie. Samen tank je vertrouwen, voed je de gezamenlijke ambitie, smeed je plannen en stel je prioriteiten. Na iedere negentig minuten pieken (werksessie) volgt ontspanning en herstel. Een energetische lichaamsmassage, een moment van personal coaching? Een fysieke teaminspanning in de natuur? Een vegan kookworkshop of bourgondisch eten bij het kampvuur met muziek? Alles is mogelijk op basis van jullie wensen en doelen. Op de mooiste plekken in binnen- of buitenland.

Na de Leiderschap Team Retraite gaat iedereen opgeladen naar huis. Klaar voor een nieuwe teamprestatie. Voorzien van een Play Big Team-ambitie. Een gezonde energie-/teambalans. Een helder ‘gameplan’ met duidelijke rolverdeling. Gewapend met high performance samenwerkingsafspraken. En een praktisch team-feedbacksysteem om ‘schouder aan schouder’ te blijven optrekken in de dagelijkse ratrace.

“In een fast-track van slechts 2,5 dag weer helemaal terug naar de basis van wat mij energie geeft en wat mij energie ontneemt. Ver buiten je geestelijke en lichamelijke comfort zone word je uitgedaagd en geïnspireerd de confrontatie met je zelf aan te gaan. Het heeft mij weer dichter bij mezelf gebracht.“

FUNDA - CHIEF COMMERCIAL OFFICER Marc Roos

“Je stapt even buiten de bekende modellen en systemen en je leert je lichaam & geest en privé & werk in harmonie te bekijken. Deelname daagt je uit dingen te doen die je zelf niet zou overwegen en je limieten op te zoeken. Ik heb het als zeer prettig ervaren op een dergelijke manier te werken aan mijn ontwikkeling.“

100%EMAIL | MANAGING DIRECTOR & CO-FOUNDER Rick de Wit
WE ARE ONLY HUMAN

Ga de uitdaging aan

Maak kennis met Triple A People

Contact