LEIDERSCHAP EXPEDITIE

Een leiderschapsboost om uw organisatie succesvol door de verandering te trekken

Wellicht staat uw organisatie aan de vooravond van een grote transformatie, fusie, reorganisatie, digitaliseringsslag of groeispurt. In dat geval is een krachtig leiderschapscollectief cruciaal voor succes of falen.

Daarom de Triple A Leiderschap Expeditie. Een bijzondere leergang van 12-18 maanden die leiderschap boost op alle niveaus en daarmee uw totale organisatie succesvol door de verandering trekt. Zo worden uw top- en middenmanagers uitgedaagd om uit te groeien tot businessleiders en veranderregisseurs. Uw teamleiders trekken zichzelf uit silogedrag en gaan teamoverstijgend samenwerken. Uw informele leiders worden gestimuleerd om verandering op de werkvloer aan te jagen. En uw leiders van morgen worden organisatie-rebellen met als opdracht om vastgeroeste organisatiepatronen te doorbreken.

Accountable Leiderschap

Het Expeditie-programma is opgebouwd langs de beproefde accountability-methodologie die handzaam is beschreven in de bestseller van Marco Scheele: ‘Accountable Leiderschap’.  Het programma zelf bestaat uit maandelijkse leer- en werksessies, zodat de deelnemende Expeditie Teams steeds hechter worden. Daarnaast is Triple A People wekelijks een aantal uren bij u over de vloer (Leiderschap Coaching Honk) om individuele leiders te ondersteunen bij prangende issues binnen of tussen hun teams. Op deze manier blijven uw leiders ook tijdens de verandering prestatiefit.

Niet onbelangrijk tenslotte, de Leiderschap Expeditie is gebaseerd op ‘leren in de wedstrijd’ en verdient zichzelf binnen de duur van het programma terug. Dat kunnen we beloven omdat de Expeditie Teams – naast training – worden ingezet om organisatieontwikkeling en zakelijke resultaten aan te jagen. Dat is de ultieme manier om individueel en met elkaar ervaring op te doen in high performance teamwork!

WE ARE ONLY HUMAN

Ga de uitdaging aan

Maak kennis met Triple A People

Contact