Leiderschap Coaching Honk

De vertrouwde plek voor leiderschapssupport

De dagelijkse ratrace en weerstand van teamleden kan de accu van een leider snel leegtrekken. Terwijl prestatie-fit leiderschap juist keihard nodig is op momenten dat de organisatie moet reorganiseren, veranderen of groeien. Om een persoonlijke breakdown van leiders dan te voorkomen – met mogelijke schade aan je organisatie en team – creëert Triple A People een vaste coaching-faciliteit waar individuele leiders kunnen intappen, opladen en weer door kunnen. Bij u op de werkvloer!

In periodes dat uw leiders het hard nodig hebben richt Triple A People op vaste blokken per week uw Leiderschap Coaching Honk in. Hier kunnen leiders binnenstappen om hun dagelijkse issues te delen en er met ons over te sparren. Desgewenst breiden we ons honk uit met collega’s uit ons netwerk die lichamelijke stressklachten behandelen, voedingsadvies geven of geest en lichaam doen ontspannen met business yoga.

Wat uw Leiderschap Coaching Honk oplevert is piek-performance van uw leiders op de momenten van de waarheid en meer uithoudingsvermogen om gedurende langere periodes van transformatie of reorganisatie zichzelf en hun teams prestatie-fit te houden.

WE ARE ONLY HUMAN

Ga de uitdaging aan

Maak kennis met Triple A People

Contact