hoe we het doen

Ontsluit je energiepotentieel voor duurzaam betere prestaties

Mensen, maar ook teams en organisaties, zijn levende systemen die in balans kunnen zijn en uit balans kunnen raken. De kunst is om uit te vinden welke (collectieve) gedragspatronen je structureel energie kosten en energie opleveren. En hoe je het evenwicht vindt tussen vol gas geven en tijdig opladen. Bij Triple A People begeleiden we je bij het realiseren van de gedragsverandering waarmee jij een optimale energiebalans bereikt en duurzaam betere prestaties kunt leveren.

FEMZ – Energie Management
Onder onze begeleiding word jij je bewust van je vier menselijke energiebronnen (FEMZ). En word je gecoacht in het ontsluiten van je energiepotentieel. Daarmee voorkom je energiedips, structurele oververmoeidheid, verminderde motivatie en afnemende prestaties. Word en blijf je energiek en fit. Weerbaar en wendbaar. En ontwikkel je de kracht om boven jezelf uit te stijgen en optimaal te presteren.

“Ik heb de sessies met Edo als zeer plezierig, confronterend maar ook constructief ervaren en dit heeft mij geholpen om afscheid te nemen van de oude gewoontes en een nieuwe versie van mezelf te ontwikkelen. Dat werpt niet alleen zakelijk, maar ook in mijn gezinsleven zijn vruchten af!“

HITACHI VANTARA | SR. CLIENT DIRECTOR FINANCIAL SERVICES Michel de Man
WE ARE ONLY HUMAN

Ontsluit je energiepotentieel

Maak kennis met Triple A People

Contact