‘Trust what you hear when you listen’

Van kleins af aan verwonderde ik mij al over de ‘grotemensenwereld’. Waarin mensen met elkaar een toneelstuk lijken te spelen. Naarmate ik ouder werd, ontdekte ik dat ‘meedoen’ het makkelijkst lijkt te zijn. Maar dat je daarmee als mens ook steeds meer je eigen puurheid, drijfveren en energie kunt verliezen. Daarom is er altijd dat stemmetje in mijn hoofd dat bij alles wat ik zie, hoor, kies en doe, fluistert: ‘Why?’

Op zoek naar de bedoeling van dingen, mensen en het leven ontstond mijn fascinatie voor de natuur. Voor haar precieze wetmatigheden en haar vermogen om steeds weer een nieuwe balans te vinden, zelfs in de meest zware, zelfs bedreigende omstandigheden. En daarmee werd diezelfde natuur het betrouwbare fundament onder Triple A People en de visie van waaruit we mensen, teams en organisaties begeleiden, coachen en inspireren in hun eigen, natuurlijke context. Daarbij ga ik uit van wat de evolutie ons leert én van mijn persoonlijke levensmotto: ‘Trust what you hear when you listen’.

Al twintig jaar ben ik actief als interimmanager, coach en organisatieadviseur. Ik heb inmiddels vele leiders, teams en organisaties mogen coachen en trainen om te transformeren naar een gezond, energiek, zinvol en succesvol bestaan. Dat geeft mij enorm veel energie en een goed gevoel.

Samenwerken met Marco is een feest. Wat complex is, brengt hij terug tot de simpele kern. Hij weet dichtbij leiders en teams te komen en hen een spiegel voor te houden (awareness). Vervolgens prikkelt hij hen tot de juiste gedragsverandering (accountability). En hij laat pas los als de mensen die hij coacht duurzaam weerbaarder en wendbaarder (agile) zijn geworden. Die drie A’s zijn niet voor niets de inspiratie voor de naam Triple A People.

We’re only human